kafulinja

Македонија

Затворени две кафулиња и еден ресторан во Тетово поради непочитување на мерките

А1он
Денеска во периодот од 12 до 15 часот Државниот пазарен инспекторат со асистенција на СВР Тетово постапуваа поради непочитување на мерките на Владата на РСМ
Македонија

Затворени седум локали што не ја почитуваа мерката на Владата

А1он
Министерството за внатрешни работи – СВР Скопје во координација со Државниот пазарен инспекторат денеска попладне презеде мерки за затворање локали во северниот дел од Скопје