jovica stojanovic

Видео Македонија

Затвореници дома, за да нема гужва во затворите: Директорот на санкции ќе ја форсира пробацијата

Условите во македонските затвори не се сјајни, но не се ни катастрофални, вели во интервјуто за „А1он“ новиот директор на Управата за извршување санкции Јовица
Македонија

Јовица Стојановиќ назначен за директор за санкции, на местото од разрешениот Марјан Спасовски

Кристијан Ландов
Јовица Стојановиќ е назначен за нов директор на Управата за извршување санкции, од каде е разрешен Марјан Спасовски по интервјуто во „А1он“. Стојановиќ е по