joga

Видео Македонија

ВИДЕО: „Јога со Гога“ – Силјановска се релаксира во Охрид

Кристијан Ландов
По вчерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид, утрово нивниот кандидат Гордана Силјановска-Давкова вежбаше јога на кејот од Охридското Езеро. Вежбите ги правеше заедно со инструктор,