jasmina durik

Македонија

Нападната активистката Јасмина Дуриќ додека делела помош

А1он
Група граѓани вербално нападнале девојки кои самоиницијативно пружале помош на најзагрозените во месноста Економија кај Ченто, а еден од граѓаните и удирл шамар на активистката