japonska ambasada

Македонија

Јапонци платија за новото парно греење за училиштето во Долни Дисан

А1он
Со грант од Амбасадата на Јапонија, инсталирано е ново, парно греење со пелети во подрачното училиштето во неготинското село Долни Дисан. Денеска увид на лице