jagoda shahpaska

Македонија

(ВИДЕО) Шахпаска за неработната недела: Неважно е дали една кожена јакна ќе ја купите во сабота или во недела

Ана Василевска
Навиките за пазарување треба да се променат и неважно е дали некој ќе пазарува во сабота или некој друг ден и неработната недела нема да
Македонија

Шахпаска не кажува колку слободни места има во градинките

Министерството за труд не кажува бројка на слободни места за упис на деца во градинките ширум земјава. Министерката Јагода Шахпаска веќе неколку дена јавноста ја