ivan kondov

Македонија

Ковачевски мислел на политичари, а не на политиката на Бугарија кога премиерот ја спореди со Русија

Орце Костов
Побрза интеграција на Македонија во ЕУ може да се случи кога земјата ќе ги исполни сите обврски, вклучително и промената на Уставот и ќе ги