investitor

Видео Македонија СКЕН

Скен: Кој ќе го лапне „Езеро Треска” ?

Анита Петровска Рајковиќ
Над 20 години скапува езерото Треска. Сите влади најавуваа негово враќање но се остана само пуста желба. Општина Сарај не успеа да најдe инвеститор самa,