intelektualci

Македонија

„Доста е, не се согласувам да се носат срамни одлуки “ – Александра Теменугова од ИКС повика на протест во 19 часот пред Влада

Орце Костов
Францускиот предлог за решавање на спорот со Бугарија кој нашата Влада се уште не го добила формално, а за Софија веќе расправа на Комисијата за
Регион

Интелектуалци најавија формирање на „Собрание на слободна Србија“

А1он
Група српски професори, академици и интелектуалци денеска пред платото на Филозофскиот факултет прочитаа проглас, со кој најавија формирање на Собрание на слободна Србија, што ќе