infektivna

Македонија

Миленковиќ: Не станува збор за грип во случајот со починатото 12-годишно девојче

А1он
Директорот на Клиниката за инфективни болести Звонко Миленковиќ ја исклучува можноста некаков вид грип да биде причина за смртта на дванеасетгодишната пациентка од Скопје која