ilina

Македонија

Иванов упати честитка до алпинистката Илина Арсова која го освои Монт Еверест

А1он
Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска упати честитка до алпинистката Илина Арсова – првата Македонка која го освои највисокиот врв на светот, Монт Еверест.