hridski dijalog

Македонија

Поранешни и сегашни ЕУ и НАТО дипломати: Северна Македонија во последните две години стана извозник на стабилност и демократија

А1он
Со денешната последна сесија на „Охридски дијалог“ на која учествуваше министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска и советникот за надворешна политика на премиерот Зоран Заев, Дане