greenje

Економија

Милион евра субвенции за поддршка на граѓаните за економично и еколошко греење

А1он
Жителите на Скопје кои сакаат да се префрлат на еколошко греење и ќе изберат да го заменат стариот систем на цврсти горива со печки на