grci

Регион

Зголемувањето на цените, инфлацијата и тешката зима се најголем проблем за Грците, покажува анкета

А1он
Поскапувањата на цените, инфлацијата и тешката зима се главен проблем за Грците, поделено е мислењето на анкетираните во однос на составот на следната Влада по
Регион

Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците, покажува анкета

А1он
Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната се главните теми што ги загрижуваат Грците додека пак разликата меѓу владејачката Нова демократија и опозициската СИРИЗА