gradeznistvo

Економија

Почнува проектот за градење капацитети во градежниот сектор

А1он
Министерот за економија Ваљон Сарачини денеска ќе го отвори првиот состанок по повод отпочнувањето на проектот „Градење капацитети во градежниот сектор во Република Македонија“ (Build