госитвар

Македонија

Шест месеци по првиот „свечен старт“ на изградбата, „Бехтел и Енка“ утре почнува да работи на Коридорите

Со експлозија утре, половина година од првото од двете „свечени отпочнувања“ на изградбата на Коридорите 8 и 10д на кое присуствуваше половина влада, „Бехтел и