gjorgji lazarevski

Македонија

„Сите албански“ – во УБК прислушувањето било поделено по етнички групи

А1он
„Сите македонски“, „сите албански“ и „важно“. Под овие 3 групи биле поделени улогите на групите корисници кои имале пристап до системот за следење на комуникациите