geolozi

Македонија

„Бехтел и Енка“ уништуваат заштитени минерали за камен со кој не може да се тампонира автопат, обвинуваат активистите

Орце Костов
Граѓаните од Прилеп, Велес и Скопје одржаа мирен собир во месноста Каракамен во Прилеп каде што веќе почнаа подготовките за ископување тампон за изградба на