francuski parlament

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Низата понижувања кои ги донесе СДСМ резултираа со одлуките на Комисијата со која се прифаќа бугарскиот наратив за историјата на Македонија

А1он
Поразите и понижувањата се секојдневие со власта на СДСМ. СДСМ потпиша договор со Бугарија во 2017 со кој дозволи историјата да влезе како критериум за
Свет

Во францускиот Парламент почна дебатата за имиграцијата

А1он
Не се плашам да размислувам за идејата за квоти, изјави премиерот Едуард Филип во Националното собрание, на почетокот на расправата за имиграцијата. Националното собрание почна