falise

Македонија

Медицинска помош за четворица пожарникари кои учествувале во гасењето на пожарот во близина на тетовско Фалише

А1он
Тетовските пожарникари и денеска ќе продолжат со гаснење на оган во магацините на фирмата Евроком што се наоѓа на пат кон селото Фалише. Пожарот е