dvizenjeto na turcite

Македонија

Демократската Партија на Турците не ги прифаќа резултатите од Пописот

А1он
Многу јасно и недвосмислено ве известуваме дека резултатите што се објавени од страна на Државниот завод за статистика „НЕ ГИ ПРИФАЌАМЕ“, велат од Демократска Партија