drzavno pravobranitelstvo

Македонија

Четврти мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство

А1он
Четвртиот мониторинг извештај за работата на Државното правобранителство за период јануари-јуни 2020,  содржи информации во однос на ефективноста и транспарентноста во работата на овој орган, а