drzavni objekti

Македонија

Државата троши над 20 милиони евра за нафта и мазут: Мапирани 700 јавни објекти загадувачи низ Македонија

Орце Костов
Граѓанската иницијатива „Шанса за Центар“ мапираше јавни објекти загадувачи низ цела Македонија со цел да ги поттикне граѓаните и организациите заедно да притиснат за повеќе