dragan minovski

Македонија

Миновски: Ќе одговарам ако има нерегуларности при вработувањето на Стојчевски

Кристијан Ландов
Доколку антикорупциската комисија утврди нерегуларности при вработувањето на синот на пратеничката Мира Стојчевска, директорот на ЕЛЕМ, Драган Миновски најави дека тој ќе сноси одговорност за