dozvoli za dvizenje

Македонија

И за претстојниот полициски час ќе важат ланските дозволи за движење што ги издаваше МИОА

А1он
Дозволите за движење во време на полициски час што минатата година ги издаде Министерството за информатичко општество и администрација ќе важат и за време на
Македонија

Дуплиран бројот на дозволи за движење во полициски час од Министерството, нема контрола на бројките од приватните компании

Маја Илиевска-Пачемска
Повеќе од двојно дозволи за движење за време на полициски час издало Министерството за информатичко општество и администрација во споредба со почетокот на април. За