dimova

Македонија

Обемен доказен материјал против Лидија Димова и другите осомничени, истрагата може и да се прошири

Обемен доказен материјал добил обвинителот кој покрена истражна постапка за злоупотреби во Националната агенција за европски образовни програми и мобилност. Ова пак, според Обвинителството за
Македонија

(ВИДЕО) Димова: Никој повеќе не ви се плаши, тоа е вашата болка

А1он
Сакам да ја информирам јавноста за незаконско постапување на полицијата, со што недозволиво во текот на вчерашниот ден пречеа на моето семејство. Во текот на