depresija

Македонија

Заев отвора пазари и градинки за да помогне против колективната психолошка депресија

Маја Илиевска-Пачемска
Премиерот Зоран Заев оди на отворања пазари, градинки и училишта да за да помогне против колективната психолошка депресија што ја има во државата, а на
Македонија

Работилница за справување со депресија

А1он
Фондација „Никола Кљусев“ почнува со серија работилници поврзани со менталното здравје на човекот. Првата дводневна работилница „Како да се справите со депресијата? Болест или феномен
Магазин

Зеленилото е најдобар лек против депресија

А1он
Најново британско истражување го открива позитивниот ефект на зеленилото врз нашето ментално здравје. Научниците тврдат дека кога имаме негативни мисли зелените крошни на дрвјата даваат