co2

Магазин

СУВ возилата се втор најголем извор на раст на емисиите на CO2 во последните 10 години

А1он
Зголемената продажба на автомобили СУВ, по енергетскиот сектор, е вториот најголем извор на глобален пораст на емисиите на јаглерод диоксид од 2010 до 2018 година,