centralen depozitar

Економија

АД и акционери електронски ќе можат да добијат извештај од Централниот депозитар

А1он
Петстотини и триесет активни акционерски друштва и 70.000 сопственици на харии од вредност имаат можност електронски да преземат извештаи од Централниот депозитар за хартии од
Економија

Централниот депозитар за хартии од вредност со дигитална алатка за крајните корисници

А1он
Централниот депозитар за хартии од вредност денеска ќе промовира нова дигитална алатка со која се овозможува брз и едноставен пристап до услугите што ги нуди.
Економија

Централниот депозитар ќе ја презентира новата веб страница

А1он
Централниот депозитар на Македонија пушти во употреба нова веб страница, на која на прегледен и едноставен начин ги презентира информациите од работењето. Како што информираат,