cementarnica

Македонија

Цементарница УСЈЕ: Неосновани, неточни и целосно паушални се обвинувањата дека сме „најверојатно најголем индустриски загадувач“ во Скопје

А1он
Неосновани, неточни и целосно паушални се обвинувањата дека Цементарница УСЈЕ АД Скопје е „најверојатно најголем индустриски загадувач“ во Скопје. Ова паушално тврдење без никакви докази
Македонија

Цементарница „Усје“: Не загадуваме над дозволеното, во декември немало мерења во фабриката, како што тврди Арсовска

А1он
Во интерес на правилно и точно информирање на јавноста, ги отфрламе неоснованите ставови изнесени во јавноста од страна на градоначалничката на град Скопје Данела Арсовска,