buarija

Македонија

Македонските и бугарските експерти со разлики за средновековната историја, за Делчев ќе се разговара утре

А1он
Во конструктивна и коректна дискусија и дебата помина првиот ден од седмиот состанок на мешовитата македонско бугарска експертска комисија којшто се одржува во Софија. Членовите