bombonjera

Спорт

„Бомбоњера“ заминува во историјата

А1он
Не постои човек кој следи фудбал, а кој не слушнал за легендарниот стадион во Аргентина, кој популарно го нарекуваат „Бомбоњера“. Тој стадион е дом на