boi i lakovi

Македонија

Се испитува колку се загадени воздухот и почвата – Изгореа 14 тони хемикалии во Фалише

Анита Петровска Рајковиќ
Пожарот кој вчера ја зафати фабриката за бои и лакови и друг вид хемикалии сместена во тетовското село Фалише, се уште е активен. Во текот
Македонија

(ВИДЕО) Голем пожар – црн чад и силен мирис – Гори фабрика за бои и лакови во Фалиште, Тетово

Анита Петровска Рајковиќ
Опасен пожар беснее во фабрика за бои и лакови во село Фалиште, тетовско. Како што може да се види од фотографиите огнените јазици го зафатиле