blikiran

Македонија

(ВИДЕО) Официјално блокиран буџетот на Град Скопје: Скопјани оставени на милост и немилост

Анита Петровска Рајковиќ
И официјално е блокиран буџетот на Град Скопје, обелодени на прес-конференција градоначалничката Данела Арсовска. Со ова скопјани се оставени на милост и немилост, не може