bezbednosni procenki

Македонија

450 кандидати пријавени за 27 работни места во финансиската полиција

Вкупно 450 кандидати се пријавиле за 27 нови работни места во Управата за финансиска полиција. На петти јули Управата преку оглас побара 27 извршители –