bez resor

Македонија

Зорица Апостолоска – министер без ресор

А1он
Министерот без ресор Зорица Апостолоска доаѓа од финансискиот сектор. Завршила Економски факултет во Скопје по што се специјализирала во сегментот пензиски системи. Има објавено трудови