belcovska

Македонија

Апелацискиот суд во Штип ја зголеми казната на возачот кој ја прегази Верица Белчовска

А1он
Апелацискиот суд во Штип ја зголемил казната затвор од 15 на 30 месеци на 18-годишниот И.Ч. од Струмица заради прегазувањето на 20-годишната Верица Белчовска од