bbc

Свет

Тужба против Би-Би-Си и Џими Савил од жртвите на сексуалното насилство

А1он
Дел од жртвите на сексуалното насилство извршено во времето кога тие биле малолетнички, поднесоа тужба против Би-Би-Си и Џими Савил, долгогодишна радио и телевизиска водителска
Свет

ВИДЕО ДОКАЗ: Џими Савил пипкал девојка во тек на емисија

А1он
Џими Савил, ѕвездата на BBC, снимен е како напствува 19 годипна тинејџерка. Тој неодамна беше обвинет дека десетина години наназад злоставувал млади девојки и девојчиња