baraka

Македонија

(ВИДЕО) Политиката ги подели и социјалните случаи: Комуњарко, ќе те запалам сосе барака

А1он
Дека политиката ги подели сите граѓани се доказ и социјалните случаи, чии бараки ќе во вторник ќе бидат урнати, а на нивно место ќе никне