ars lamina

Култура

„Арс Ламина“ објави шест бестселери од Агата Кристи на македонски јазик, а наскоро се очекува и цела едиција од дванаесет изданија

А1он
Таа е креатор на некои од најпознатите ликови во крими-литературата, Херкул Поаро и госпоѓицата Џејн Марпл. Воедно е и најпродавана авторка на сите времиња со
Култура

Донација за СОС Детско село од „Арс Ламина“ и Зоран Спасов-Ѕоф

А1он
„СОС Детско село“ доби донација од 350 илјади денари од издавачката куќа „Арс Ламина“ и авторот Зоран Спасов – Ѕоф. Средствата се собрани преку кампањата