angel petkovski

Македонија

Ниту една казна не може да ни го надомести синот, изјавија родителите на убиениот Ангел Петковски

А1он
Родителите на Ангел Петковски, за чие што убиство денеска беше објавена пресудата од 13 години затвор за обвинетиот Насер Ештрефи, изјавија дека за нив како
Македонија

Тринаесет години затвор за обвинетиот во случајот со убиството на Ангел Петковски

А1он
Тринаесет години затвор му одреди Судечкиот совет на обвинетиот Насер Ештрефи во случајот со убиството на Ангел Петковски. Во изречената казната затвор се пресметува и
Македонија

Пресудата за убиството на Ангел Петковски ќе биде објавена во петок

А1он
Во Основниот кривичен суд Скопје, за случајот за убиството на Ангел Петковски, денеска, завршни зборови даде и одбраната на обвинетиот Насер Ештрефи. По што судот,
Македонија

Судскиот процес за убиството на Ангел Петковски продолжи со завршни зборови на Обвинителсвото

А1он
Со завршни зборови на Обвинителството денеска во Основниот кривичен суд во Скопје продолжи судскиот процес за убиството на Ангел Петковски, кој беше убиен во 2014
Македонија

По седум години, се правеше реконструкција на убиството на Ангел Петковски во Ѓорче Петров

А1он
По седум години од убиството на Ангел Петковски, денеска беше извршена реконструкција кај Очната клиника во Ѓорче Петров, по одлука на Основниот кривичен суд Скопје,
Македонија

Судот го прифати предлогот на одбраната да има реконструкција на случајот Ангел Петковски

А1он
Кривичниот суд Скопје денеска донесе одлука да се прифати предлогот на одбраната во случајот Ангел Петковски и за истиот случај во наредниот период да се