aca lukas

Магазин

Се бара забрана на концертите на Карлеуша и Лукас во Хрватска

А1он
Од Хрватска повторно има поплаки за настапот на српските пејачи, а овој пат „Од Татковинското движење на Каштела“ реагираа на Фејсбук поради најавените изведувачи кои
Култура

Министерството за култура ги стопира средствата за фестивалот во Крива Паланка поради Аца Лукас

А1он
Буџетските средства наменети за Здружението за културни и уметнички дејности „Џој Фест” од Крива Паланка, ќе бидат стопирани, бидејќи во апликацијата до Министерството за култура