ВИДЕО: Штип го кренаа својот глас

Од:

И штипјани кренаа отпор против, како што велат, ненародната власт. Своето незадоволство граѓаните го искажаа на улица.

Би можело да ве интересира

Жители на три села ќе ја блокираат изградбата на експресниот пат Штип – Кочани

Кочански крадец фатен на дело во Штип, со алат пробувал да обие продавница

Жарко Настоски

Арсовски: Сашко Николов со Штип владее исто како неговото семејство со Баргала

ССМ ќе ги застапува пред суд работниците од штипска „Баргала“, потпишуваат полномошно

Жарко Настоски

Околу 100 работници кои добија отказ од штипска „Баргала“ поднесуваат приговори

Жарко Настоски

Штипски крадци однеле шини со кои требало да се гради мост

Жарко Настоски

1 comment

Imer 26/12/2012 - 22:39 at 22:39

Се случува НАРОД Грујо каде ќе бегаш. Готов си. Деновите ти се изброени.

Reply

Leave a Comment

1 × three =