ВИДЕО: Евакуирана Железничката станица, има дојава за бомба

Од:

Поради дојава за поставени бомби, евакуирана е и скопската Железничка станица. Полицијата го блокира пристапот, а затворен е и целосно подвозникот од Центар кон Аеродром.

На терен има полициско обезбедување, кое ги евакуира граѓаните затечени кај Железничк станица кои чекале автобус. Исто так, забранет е пристапот и за автобусите на кои ова им е вообичаено почетна станица.

Од МВР засега нема официјални информации за денешните дојави.

Би можело да ве интересира

СБУ: Руси поставиле експлозиви во продавници во Киев, планирале терористички напад

Дојави за поставени бомби ги испразни судовите во Подгорица

МВР: Лажни се дојавите за поставени бомби во објекти во Охрид и Кратово

Лажни дојави за бомби во фабрика и основно училиште во Охрид

САД: Евакуација по добиени дојави за поставени бомби

МВР: Лажни се денешните дојави за бомби во Кочани

Горан Наумовски