Спасовски и Ковачевски од Македонија направија Колумбија, криминалците со кои се сликаа се убиваат обвинува ВМРО-ДПМНЕ

Од:

Спасовски и Ковачевски од Македонија направија Колумбија, криминалците со кои се сликаа продолжуваат да се убиваат меѓу себе.Спасовски, Ковачевски, Пендаровски беа први на сликите со криминалците кои во последата година се ликвидираат меѓу себе велат од ВМРО-ДПМНЕ.

– И оваа ликвидација води кон СДС. Застреланиот бил пронајден од братот полицаец чие име се спомнува во структурата на фирмата која продава јаглен на ЕСМ и РЕК Битола. А кавна тајна е дека ЕСМ и РЕК се златните рудници каде црпи пари врвот на СДС и ДУИ. Коалицијата на СДС со криминалот продолжува и ќе биде тука се со конечниот пад на оваа власт на 8 ми мај. Сега ги гледаме последиците од седум години коалиција на СДС со мафијата. Пукањето по улиците и убиствата засекогаш ќе останат симбол на времето додека СДС ја водеше државата. Со право народот вели дека немаме држава, време е да ја вратиме, се вели во соопштението од партијата.

Би можело да ве интересира

Ковачевски: Мицкоски мисли на мораториум за членство во ЕУ

Мицкоски: Да беше тендер за ДУИ и Артан, Ковачевски веднаш ќе го сфатеше значењето на националното единство

Катерина Ѓуровски

Ковачевски: Најмалку 500 евра во акции за секое семејство, ги враќаме енергетските компании назад кај граѓаните

Катерина Ѓуровски

Мицкоски му одговори на Ковачевски: Со вас Македонија нема европска иднина, со Артан и Али заглавивте во калта на вашите ситни интереси

Ковачевски: ДПМНЕ има план кој не е план, тоа е ветер во магла

Катерина Ѓуровски

Спасовски од Куманово: Надминати кризите, енергетските компании во раце на граѓаните