Погледнете го видеото „брУКИМ“ од Студентскиот пленум

Од:

Студентскиот пленум објави видео во кое се сумирани најважните снимки и настани поврзани со скандалозните студентски избори кое завршува со повикот „брУКИМ, реагирај!“

Би можело да ве интересира

Билјана Ангелова избрана за ректорка на УКИМ

Катерина Павлова-Николовска

Избор на ректор на УКИМ, во избирачкиот список запишани 1419 гласачи

Ана Ололовска

Свечености по повод 74-годишнината од основањето на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј

Ана Ололовска

Кандидатите за ректор на УКИМ се претставија на трибина организирана од НАкС

Ана Ололовска

Чествување на македонскиот јазик во УКИМ, доделени признанија за придонес за афирмација на македонистиката

Шест кандидати за изборот за ректор на УКИМ, листата ќе биде утврдена и објавена утре

Ана Ололовска