Нормализиран сообраќајот за автомобили на патот Велес-Катланово

Од:

На патниот правец Велес-Катланово од 10:15 часот е нормализиран сообраќајот за патнички моторни возила.

На овој патен правец останува забраната за товарни моторни возила.

Би можело да ве интересира

Кејт Мери Бирнс ќе биде нова амбасадорка на САД во Македонија

Наум Локоски

Жител на Сопот почина во пожар

Емир Латифовиќ

Ограбени две цркви во Маврово

Емир Латифовиќ

Неуспешен грабеж на пошта во струшко Велешта

Емир Латифовиќ

Честитка до Евангелско-методистичката црква по повод Божик

Емир Латифовиќ

Демократски сојуз со божикна честитка

Емир Латифовиќ