ЕВН Македонија избран за Универзален снабдувач со електрична енергија

Од:

ЕВН Македонија е избрана за најдобар понудувач на јавното електронско поддавање на тендерот за избор на Универзален снабдувач со електрична енергија.

ЕВН Македонија понудила најниска маржа од 11,5 проценти.

Би можело да ве интересира

ЕВН ги санира далекуводите кои беа зафатени од пожарот кај езерото „Младост“

Ана Ололовска

ЕЛЕМ продаде вишоци електрична енергија за 364.837 евра

Омбудсманот ќе ги преземе сите мерки за заштита на правата на граѓаните пред ЕВН

Енергетска заедница: Нашата земја е прва членка која спроведе конкурентен јавен тендер за избор на универзален снабдувач со електрична енергија

Сандра Бошковска

ЕВН Македонија избран за Универзален снабдувач со електрична енергија

За 10 дена на аукција ќе се избере универзален снабдувач со електрична енергија