Демократски сојуз со божикна честитка

Од:

Демократскиот сојуз на сите граѓани од православна вероисповед им го честита Божик и им посакува топлина и среќа во семејствата.

Нека овој најголем христијански празник биде поттик за меѓусебно разбирање, толеранција и сплотеност, како и мотив за солидарност и меѓусебно помагање.

Само со праведно однесување можеме да придонесеме кон просперитет и ги оствариме определбите на сите граѓани за слобода, мир и правда.

Би можело да ве интересира

Кејт Мери Бирнс ќе биде нова амбасадорка на САД во Македонија

Наум Локоски

Жител на Сопот почина во пожар

Емир Латифовиќ

Ограбени две цркви во Маврово

Емир Латифовиќ

Неуспешен грабеж на пошта во струшко Велешта

Емир Латифовиќ

Честитка до Евангелско-методистичката црква по повод Божик

Емир Латифовиќ

Нормализиран сообраќајот за автомобили на патот Велес-Катланово

Емир Латифовиќ