Флекс кредит додели наградно патување на припадничките на понежниот пол

Од:

Верни на традицијата и оваа година со особено внимание и задоволство се истакнуваме како компанија која работи на мотивација и континуирано воведување на бенефиции за своите вработени. Нашиот професионален тим од колешки коишто секојдневно допринесуваат за развој на бизнисот и кои професионално се соочуваат со кариерните предизвици, а воедно успешно балансираат и во улогите на мајки и сопруги беа наградени. Оваа година организиравме наградно патување во ,,Будимпешта – Естергом – Вишеград – Сент Андреа’’ за Денот на жената за 11 колешки наградени по случаен избор.

Како компанија навистина се трудиме да се издвоиме со уникатност на делување во поглед на човечкиот капитал, сметаме дека највредниот ресурс што го имаме се нашите вработени, континуирано делуваме во поглед на негово развивање, мотивирање, едукација и ангажираност на долг рок, веруваме дека како компанија создаваме трајни вредности сплотени со нашата визија и мисија- вели Јоана Спасовска – Генералниот директор на Флекс кредит.

Патувањето го обезбеди компанијата со сите факултативи, се со цел да уживаат во убавините и историјата на магичната Будимпешта.

Сите припаднички на понежниот пол кои се дел од компанијата Флекс Кредит добија подароци и честитки за празникот на жената.

Нашата цел и понатаму ќе биде да го поттикнеме и наградиме секој вработен.

Мотивирачкиот дух е целта по која што се води компанијата Флекс кредит.

ПР текст

Би можело да ве интересира

Флекс Кредит и СОС Детско Село заедно за Денот на семејството

А1он

Флекс кредит лансира нов кредитен производ со 0% камата на 2 рати

Катерина Ѓуровски

“Флекс Кредит ја оддржа III-тата Национална Трговска Конференција”

Катерина Ѓуровски

Јоана Спасовска нов генерален директор на Флекс Кредит Македонија

Катерина Ѓуровски

Фокусот кон вработените на прво место – Флекс Кредит организираше незаборавен тим билдинг за своите вработени

Горан Наумовски

Флекс Кредид го одбележува третиот роденден